Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

 Ingen biler er like og mange har forskjellige ønsker for sin bil, enten det er en vanlig bruksbil eller mere spesiell bil. Vi skreddersyr pakker til din bil ut ifra tilstand og ditt ønske for sluttresultatet.

U T V E N D I G R E N S - L A K K R E N S - P O L E R I N G F O R S E G L I N G O G N A N O T E C H

Vask - Clay - Lakkrens - polering - voks - sealer - Nanotech/keramisk kompositt lakk behandling

Steamvask

Full kjemisk vask, petrokjemi som løsner asfalt fra lakk og metall, alkalisk kjemisk 90 graders høytrykksvask.

Syrevask av felger

kraftige rensemidler for felger som fjerner bremsestøv (selv det gule fastbrente), trafikkfilm, asfaltrester og sot. For både lettmetall og aluminiumsfelger.

Abressive-Lakkrens-Compound

Rubbing og korreksjon

En grundig rubbing som gir bilen din et langvarig løft og en skikkelig lakkrens. I tillegg til en grundig lakkrens hvor overflateriper og forurensninger elimineres. Lakken blir ovrflatebehandlet med markedes beste proffe lakkforseglings produkter for alle typer billakk. Resultatet er helt avhengig av lakk og klarlakk type, kvalitet og tilstand.

Motorvask

Steam motor vask med oppfrisknings stoffer for en perfekt dyptrensende rengjøring av plasten og gummidetaljer for bedre vedlikehold og bevaring.

Hvorfor Clay ?

 Clay bør alltid benyttes før bilen skal poleres. De nuppene man kjenner med hånda kan fort løses opp av polish, og bli med på en «heisatur» rundt lakken din under poleringspaden og lage mange «flotte» små sirkler. Med Clay off ! fjerner vi disse, som asfaltflekker, bremsestøv og andre forurensninger i lakken. Lett og enkelt for en bedre og skikkelig lakkforsegling.

Carnauba voks- Syntetich sealant

DA polering for hologramfri og en speilblank finish !

Ved mørke lakkfarger blir hologram og rosetter fort synlige. Det kan vi gjøre noe med! Etter en grundig lakkrens/ rubbing og polering som fjerner de fleste små riper og urenheter i lakken, slik at den vil fremstå som nesten ny. Det er alltid viktig å sikre seg at lakken blir hologram fri med en jevn og dyp glans.

I N N V E N D I N G R E N S 

Gulv - matter - seter - glass - dør - tak - bagasjerom - Dashbord

Behandling og impregnering

av Skinnseter 

Skinnpleie er viktig for å fjerne gammel lotion og ikke mist fjerne skitt, oljer og svette som er bakt inn i skinnet, og for å gjenopprette det som om det var nytt. Skinn er helt fantastisk når det blir behandlet og tatt vare på en riktig måte.

Rens og impregnering av tekstilseter

Med vår effektive rensemaskin og stoffrens fjerner vi de fleste typer flekker og den kan brukes på alle typer tekstiler. Den renser effektivt ned i stoffet og etterlater et rent og velduftende ytre.

Dashbordrens og display care

Skjermen, rattet, ventilene og display detaljer er en av de viktigste delene av bilen under en innvendigrens. Derfor må disse rengjøres grundig og detaljert uten å lage riper eller la flekker eller reststoffer ligge igjen. På Autodetailing legger vi vekt på kvalitet i disse detaljene, spesielt på premium biler.

Rens og impregnering av vinyl seter

Skinnpleie er en to trinns prosess som krever både vask/rens og skinn-lotion/balsam. Slurv eller feil renhold kan føre til uttørking av skinnet, og krakelering.

Maskinrens av gulv og tøymatter 

Steamrens eller maskinrens for tøymatter, slik at de vil fremstå som nesten nye. Med autofresh for gulvet og tøymattene et rent velduftende ytre.

En perfekt glassrens uten flekker eller restser

Vi har nå snart brukt de fleste proffe glassrens produkter som finnes innen bilpleie i 12 år. Meguiar's mirror er uten tvil best i test!

En ammoniakk fri rens som fjerner trafikkfilm, fettmerker og annet fra ruta, uten å etterlate noen rester meget effektivt.  

  • Ikke-ammoniakk-basert
  • Ingen skjolder
  • Biologisk nedbrytbar

Våt og tørrsliping 

Nøkkelriper, riper fra busk eller grener eller kanskje barnet har vasket bilen med grus, sorpe eller ullsvamp? Vann/ tørrsliping kan fjerne grove riper på en effektiv måte! 

Premium pleie for eksklusive biler !

     Etter oppgradering av lakken slik at den ser ut som ny, er det på tide å beskytte den. På Autodetailingstudio har vi et sortiment av høykvalitets produkter for denne delen av jobben. Behandlingen er tilleggstjenester for deg som vil ha en ekstra dyp glans eller en meget slitesterk lakkbeskyttelse. Fra en Karnaubavoks av høy kvalitet som gir lakken en meget dyp gloss, til en synthetic sealant som skaper et mikro-tynt skjold og gir lang holdbarhet. 

Høy kvalitets voks/sealer - Nanotech - Ceramic composite Gtechniq Crystal Serum 

EXOv3 Hybrid Coating

GTechniq EXO virker på mange forskjellige overflater, blant annet lakk, gel coat, glass, metall, marmor og pleksiglass.

EXO er basert på neste generasjons hybrid materialer som gjør at coatingen jobber smartere og dermed kan tilby rå og ikke minst langtidsvarende vann- og smussavprellende egenskaper!

  • Semi-permanent coating med meget holdbare vann- og smussavprellende egenskaper (≈ 12-24 måneder)
  • Hybrid coating av Quartzbasert uorganisk "basecoat" og en glatt organisk høyglans "topcoat".
  • Svært motstadnsdyktig mot kjemikalier som kreves for vedlikehold, som vask og avfetting

Planlegger du å kjøpe ny bil!

Gtechniq nano beskyttelse av noe av det mest lønnsomme du kan gjøre for din nye bil. En total utvendig og innvendig beskyttelse som gjør det lettere å vedlikeholde bilen. Bilen blir langt mer motstandsdyktig mot små kosmetiske skader og slitasje enn bilens originale lakk og interiør tilstand. Behandlingen har også unike egenskaper og gir en flott, dypglans garanti i lakken for årene som kommer.

Gtechniq Professional Behandling

Du kan velge fra en eller to komponent Ceramic composite lakkforsegling, samt glass,

dekk - og interiør beskyttelse. 

Lakkbehandling : Crystal Serum ultra 10h Ceramic composite er noe av verdens råeste og slitesterk lakk beskyttelse som bevarer lakken med en dyp, glatt og ekstrem glans. Crystal serum ultra er en hydrofobisk og kjemikalie resistent lakkbeskyttelse som er motstanddyktig mot asfalt, møkk, salt, tjære, insekter, og andre ytre miljøpåvirkninger, noe som gir deg et enklere vedlikehold og mer glans i løpet av årene, denne lakkbehandlingen gir deg en 5-9 års garanti som tåler alle kjente vaskemidler og ekstrem lave og høye temperaturer som -40C og +250C.

Glass : G1 ClearVision gjør det sikrere og mindre slitsomt å kjøre i regn, da den er svært skitt- og regnavstøtende. Gjør også at insektrester blir mye lettere å vaske av. G1 binder seg kjemisk til frontruten, noe som fører til en uslåelig holdbarhet. Varer i inntil 2 år eller 30 000 km! 

Felger : C5 binder seg kjemisk til felgen og lager en overflate som gjør at bremsestøv og annen skitt ikke fester seg til felgen. Felgen får en ekstrem glans og blir mye lettere å vaske. En behandling med C5 varer minst 18 måneder!

Interiør : L1 Leather Guard gir maksimal beskyttelse mot friksjon og farging på skinn. Anbefales til nytt skinn for å beskytte ”klarlakken” som allerede er lagt på skinnet.

Et pustende skjold som vil bevare farge og beskytte interiøret mot skade og slitasje.

Gtechniq behandlingen er foretrukket av ny-bil eier !

* NB ! Eventuelle tilleggstjenester som lakkrens, rubbing, glasspolering, felgrens og utbedring av interiør kommer i tillegg, ved bestilling av Gtechniq professional behandling ved bruktbil.

Opplev mer glans, mindre riper og slitasje i årene som kommer

En årlig og grundig gratis kontroll vask følger med i garantien!

NB! Dersom bilen er eldre enn 1 år må man ha lakkrens før Gtechniq professional behandling.

Ta kontakt med oss for å avtale dette. Om du ikke vet hvilket alternativ du skal velge, vil vi finne den beste løsningen for din lakk og måten du bruker bilen din på.

Nano beskyttelse for nye felger fra

Gtechniq C5 wheel armour

Ved kjøp av dyre felger er det alltid lurt å tenke på vedlikeholdet. ikke la sot og bremsestøv blir vanskelig å fjerne med en vanlig felgrens. Gtechniq C5 felgbeskyttelse binder seg kjemisk til felgen og lager en overflate som gjør at bremsestøv, sot, salt, asfalt og annen skitt ikke fester seg til felgen. Felgen blir mye lettere å vaske og en behandling med C5 varer minst 18 måneder!

Ozon Behandling

Er bilen din en stinkbombe? Ozonbehandling fjerner sjenerende stank og dreper bakterier, røyklukt, hundelukt, matlukt og mugg kan fjernes med en 2 til 12 timers ozonbehandling.

Gratis tjenester inkludert i prisen ved fullshine pakke !

Flekking av steinsprut og mindre lakkskader er inkludert i prisen. Dersom kunde ønsker dette må han/hun ved innlevering av bilen til klargjøring tar med seg lakkstift og sprayboks med bilens farge. fjerning av dekor innenfor 30 min. arbeid er gratis.

NB ! Vi fjerner/behandler ikke rust

Planlegger du å selge bilen ? 

Det kan være vanskelig og tidkrevende å få solgt bilen, legge den for salg til riktig pris og presentere den på best mulig måte. La oss gjøre en del av jobben for deg!

 Et bilde sier mer enn tusen ord ! Det er alltid mye lettere å selge bilen med flotte og proffe bilder. Bildene er en gratis tilleggs tjeneste ved bestilling av fullshine pakke (innvendig og utvendig rens ). Bildene tas på vårt lokale når bilen er ferdig behandlet. Bildene leveres via e-post til kunde ved henting av bilen. Disse kan brukes i utgangspunkt på finn.no eller etter kundes ønske.

0