AS​

VI SKREDDERSYR PAKKER TIL DIN BIL UT I FRA TILSTAND OG DITT ØNSKE FOR SLUTTE RESULTAT.

U T V E N D I G R E N S  -  F O R A R B E I D - P O L E R I N G   

L A K K  F O R S E G L I N G
HØYTRYKK OG SKÅNSOM


HÅNDVASKSYRE/PH NØYTRAL FELGRENS 


LAKK KORRIGERING

 

HOLOGRAM FRI FINISH
MOTOR 


STEAMRENSMETAL PARTIKLER


 FJERNER


 

DE BESTE PRODUKTER

 

FOR


 DEN BESTE RESULTAT

VI TILBYR DEN BESTE KERAMISK LAKK FORSEGLING FRA GTECHNIQ


I N N V E N D I G R E N S SKINNBEHANDLING


MASKINRENS AV TØY GULVMATTERDE BESTE PRODUKTER FOR INTERIØR

MASKINRENS OG


 IMPREGNERING  


GLASS RENS AV HØY 


KVALITET 

TA KONTAKT FOR EN BEFARING OG UFORPLIKTENDE TILBUD. GTECHNIQ PROFESJONELL BEHANDLING

FRA 7,900 KR

     For deg som ønsker seg det beste i verdensklasse kvalitet og service er denne behandlingen det beste for bilen din. Etter oppgradering av lakken slik at den ser ut som ny, er det på tide å beskytte den. Vi tilbyr et sortiment av høykvalitets produkter for denne delen av jobben. Behandlingen er tilleggstjenester for deg som vil ha en beskyttelse av høy kvalitet som gir lakken en meget dyp glans som skaper et mikro-tynt skjold med lang holdbarhet. 

Gtechniq keramisk beskyttelse av noe av det mest lønnsomme du kan gjøre for din nye bil eller brukt bil. En total utvendig og innvendig beskyttelse som gjør det lettere å vedlikeholde bilen. Bilen blir langt mer motstandsdyktig mot små kosmetiske mikro riper og slitasje enn bilens originale lakk og interiør tilstand. Behandlingen har også unike hidrofobiske egenskaper og gir en flott, dyp glans i lakken for årene som kommer.

Lakk: Crystal serum ultra er en keramisk lakkbehandling i verdensklasse og for deg som vil ha kun de beste. Denne behandlingen forbedre lakken og gir en meget dyp glans i lakken. Beskyttelsen kan holde seg lenge i lakken med en riktig vedlikeholds program. Coatingen beskytter mot veisalt, tjære, tugleskitt, mindre riper, uv-stråling, nedfallstøv i blant andre fordeler som gjør vasken mye lettere.

Glass : G1 ClearVision gjør det sikrere og mindre slitsomt å kjøre i regn, da den er svært skitt- og regnavstøtende. Gjør også at insektrester blir mye lettere å vaske av. G1 binder seg kjemisk til frontruten, noe som fører til en uslåelig holdbarhet. Varer i inntil 2 år eller 30 000 km! 

Felger : C5 binder seg kjemisk til felgen og lager en overflate som gjør at bremsestøv og annen skitt ikke fester seg til felgen. Felgen får en ekstrem glans og blir mye lettere å vaske. En behandling med C5 varer minst 18 måneder!

Interiør : L1 Leather Guard gir maksimal beskyttelse mot friksjon og farging på skinn. Anbefales til nytt skinn for å beskytte ”klar lakken” som allerede er lagt på skinnet. Et pustende skjold som vil bevare farge og beskytte interiøret mot misfarging og slitasje.

* NB ! Eventuelle tilleggstjenester som lakkrens, rubbing, glasspolering, felgrens og utbedring av interiør kommer i tillegg, ved bestilling av Gtechniq professional behandling ved bruktbil.


PROFESJONELL BILPLEIE MED MER ENN 15 ÅRS ERFARING FOR PRIVAT OG BEDRIFT

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM